Stiri
Vrei sa castigi un laptop Lenovo de ultima generatie? Nimic mai simplu! Artis si Zumzi te invita sa participi la concursul MAREA ZUMZAIALA. Tot ce trebuie sa faci pentru a intra in concurs este sa dai LIKE paginii ARTIS si paginii Zumzi Iasi pana pe 31 octombrie si…GATA esti inscris.

Poti castiga un laptop LENOVO G580 perfect pentru activitatile de zi cu zi, pentru vizionat filme, navigare web si activitati de tip office. Iata cateva facilitati ale viitorului tau laptop:

Tastatură AccuType
Faimoasa tastatură AccuType este proiectată ergonomic, pentru a face tastarea mai confortabilă și pentru a reduce erorile.

Grafică avansată
Vă veți bucura de imagini uimitoare pe dispozitivul G580 cu placa video integrată Intel® HD.

Transfer rapid de date
Transferați rapid datele între G580 și alte dispozitive, cu USB 3.0 SuperSpeed – este de până la 10 ori mai rapid decât tehnologiile USB anterioare și compatibil cu USB 2.0.

Tehnologie pentru economisirea bateriei
Lenovo Energy Management protejează durabilitatea pe termen lung a bateriei și utilizează tehnologie complexă de economisire a energiei electrice pentru a mări timpul dintre încărcări.

Întreținere simplă
Cu OneKey Rescue System, recuperarea după virusare sau alte dificultăți tehnice e o nimica toată. De asemenea, este ușor și să faceți un backup al sistemului sau să scanați și să eliminați viruși.

Conexiune simplă la internet
Lenovo G580 este echipat cu ReadyComm, un pachet software integrat de gestionare a comunicațiilor care furnizează o interfață intuitivă, unică și ușor de utilizat pentru crearea, gestionarea și partajarea conexiunilor la internet.

Parola este chiar chipul dumneavoastră
Software-ul Veriface™ pentru recunoaștere facială vă permite să utilizați chipul drept parolă: Camera web integrată utilizează imagini stocate ale chipului dvs., pentru a vă permite să vă conectați rapid și ușor. Programul acceptă mai mulți utilizatori, astfel că puteți să autorizați accesul pentru întreaga familie.

Boxe Dolby® cu Advanced Audio™ v2
Beneficiați de o experiență copleșitoare cu sunet surround, indiferent că ascultați muzică, jucați un joc sau vă relaxați la un film.

WiFi, Bluetooth
Cu conectivitatea 802.11 b/g/n WiFi, 10/100 LAN și Bluetooth® 4.0 opțional, puteți să vă conectați de oriunde v-ați afla.

Design plin de culoare
Dispozitivul G580 are un exterior durabil și se găsește într-o variantă unică de maro metalic; arată la fel de bine cum funcționează.

Cameră web integrată
Tehnologia video clară – în HD pentru modelele cu cameră web 720p – vă va ajuta să beneficiați de conferințele web sau de chaturi video online ca și când ați fi acolo în realitate.

Ecran HD de 15,6”
Ecranul HD de 15,6″ cu iluminare LED de fundal (1366 x 768) livrează imagini clare și luminoase pe ecran lat 16:9 pe G580.